"Čo ťa nezabije, to ťa posilní!"

"Čo ťa nezabije, to ťa posilní!"

Triedny výlet 3.BB

V stredu 8.5.2024 sme deň voľna využili na presun do Terchovej, kde nás čakali 3 dni plné oddychu, zábavy, ale aj prekonávania vlastných síl. Vo štvrtok sme sa totiž vybrali na túru, ktorej jednotlivé trasy boli prispôsobené našim možnostiam - niektorí zdolali Jánošíkove diery, ďalší si k nim pridali Malý Rozsutec, no a tí poslední si k tomu "šupli" ešte vrchol Osnice. Jedno je isté, každý prekonal svoje limity. A každý zistil, že má na viac, ako predpokladal. Okrem turistiky sme čas venovali hlavne vzájomným vzťahom - pri opekačke, grilovačke, hre Človečina, ale aj pri prezentáciách o svojich ne/vzťahoch.         

A čo o výlete povedali žiaci?

"Páčila sa mi príroda a celkovo túra."

"Výlet bol super, hlavne vďaka dobrej atmosfére, ktorá spríjemňovala celý priebeh."

"Uštvali nás jak kone!"

"Výlet sa mi veľmi páčil, túra bola super, vhodná aj pre začiatočníkov. Ako trieda sme si to veľmi užili, máme veľa spoločných zážitkov, na ktoré len tak nezabudneme. Supiš výlet!"

"Terchovú som si veľmi užila, páčilo sa mi prostredie okolo hotela, večerné opekanie, aj turistika na Malý Rozsutec - aj keď som mala chvíľami chuť sa rozplakať, stálo to za to. Bavila ma aj cesta vláčikom na turistiku a, samozrejme, trávenie času s kamarátmi."

"Teambuilding nám prospel, zmena prostredia takisto."

ĎAKUJEME!!

Facebook

Youtube kanál

 

INSTAGRAM

VIRTUÁLNA PREHLIADKA